Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی اظهار کرد: ارائه خدمات با کیفیت ، افزایش رضایت مشتری، آرامش خاطر مشتریان و حفظ سلامت همشهریان، از اهداف مخابرات منطقه در راستای شعار ارتباطی فراگیر است.

حسن آذری نصرآباد، گفت: شیوع ویروس کرونا فرصت مغتنمی برای یک مانور واقعی و معرفی سامانه‌های غیر حضوری شرکت مخابرات ایران برای رفاه حال همشهریان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه خراسان جنوبی، وی با توجه به افزایش شیوع این بیماری در کشور، از مشتریان خواست، برای دریافت خدمات مخابراتی، حتی الامکان از درگاه های غیرحضوری استفاده کنند.

وی تصریح کرد: سامانه USSD شرکت مخابرات ایران با شماره # ۲۰۲۰* در حال حاضر فعال بوده و تمام مشتریان تلفن ثابت در سراسر استان می‌توانند با استفاده از این کد دستوری خدمات مربوط به ثبت نام تلفن ثابت، ثبت خرابی تلفن ثابت، خدمات اینترنت پرسرعت، پرداخت قبض تلفن ثابت و شارژ کارت تلفن همگانی را انجام دهند.

سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی با اشاره به پرداخت قبض از طریق شماره‌گیری ۲۰۰۰، اظهار کرد: شهروندان می‌توانند از سامانه‌های پرداخت غیرحضوری برای تمامی قبض‌های خود اعم از (تلفن ثابت، برق،آب و گاز) نیز با شماره‌گیری سامانه ۲۰۰۰ اقدام کنند.

آذری نصرآباد بیان کرد: در این روش برای قبض تلفن ثابت نیازی به وارد کردن شناسه قبض و شناسه پرداخت نبوده و در صورت قطع بدهی با پرداخت از این سامانه تلفن به صورت آنی وصل می‌شود.

وی یادآور شد: کافی است مردم شماره ۲۰۰۰ را با تلفن ثابت و یا همراه خود شماره‌گیری کرده و مراحلی که اپراتور توضیح می‌دهد را دنبال کنند.

سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی، سامانه‌های ۲۰۲۰ ،  ۲۰۱۰  و خرابی تلفن ثابت  ۲۰۱۱۷ و همچنین وب‌ سایت شرکت مخابرات ایران به نشانی www.tci.ir  ،  را به عنوان درگاه‌های پرادخت غیرحضوری برشمرد.

آذری نصرآباد بیان کرد: مخاطبان می‌توانند ضمن دریافت کارکرد تلفن ثابت خود به صورت لحظه‌ای، از همان طریق نسبت به پرداخت آن به صورت شبانه‌روزی اقدام کنند.

وی افزود: سامانه غیرحضوری خدمات تلفن همراه اول نیز با شماره گیری ۹۹۹۰ از طریق تلفن همراه و ۰۹۱۲۹۹۹۰ از طریق تلفن ثابت امکان‌پذیر است.

آذری نصرآباد گفت:  در راستای رفاه حال مشتریان و افزایش رضایتمندی آن‌ها امکان مشاهده و دریافت ریز جزئیات قبوض تلفن ثابت و چاپ آن نیز فراهم شده است.

سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی افزود: مشترکین تلفن ثابت در صورت نیاز به قبض یا مشاهده جزئیات آن از قبیل دریافت شناسه قبض و شناسه پرداخت و... می‌توانند با مراجعه به آدرس www.tvi.it/bill/۰۵۶ نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

وی یادآور شد: مخابرات منطقه با ارائه تمام خدمات ممکن، سعی در حفاظت محیط زیست  و همچنین کاهش ترددهای غیرضروری شهروندان و مشتریان برای پیشگیری از شیوع کرونا ویروس را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مخابرات سرپرست مخابرات منطقه خراسان جنوبی شماره گیری تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد

‌به گزارش خبرگزاری مهر، شیوه‌نامه «خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی» در راستای اجرای راهکارهای نهم و دهم از مأموریت هفتم قوه قضائیه در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳، به تصویب رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور رسید.

راهکارهای نهم و دهم سند تحول در راستای تحقق مأموریت هفتم قوه قضائیه (حمایت از حقوق مالکیت اشخاص) عبارت است از: ارائه الکترونیکی تمام خدمات ثبتی از طریق «سکوی خدمات دیجیتال ثبتی» و «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» و الزام به استفاده از امضای الکترونیکی برای دریافت خدمات ثبتی و ارائه غیرحضوری تمامی خدمات ثبتی قابل ارائه در دفاتر اسناد رسمی از طریق سکوهای بخش خصوصی و با تائید حضوری (در محل دفترخانه یا به صورت سیار خارج از آن) یا غیرحضوری توسط یکی از سردفتران اسناد رسمی با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط.

متن شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی

در اجرای راهکارهای (۹) و (۱۰) از مأموریت ۷ (مربوط به حمایت از حقوق مالکیت اشخاص) مسند تحول و تعالی قوه قضائیه مصوب ۱۴۰۳/۱/۷ ریاست محترم و مالی قوه قضائیه و توجه به ظرفیت مقرر در فراز (ج) ماده ۶۷ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور و فراز الفاز ماده ۶۸ همان قانون و ماده ۶۵۵ قانون آئین‌نامه دادرسی کیفری و نیز بند ج از ماده ۴ آئین‌نامه توسعه خدمات الکترونیک دستگاه‌های اجرایی به شماره ۲۰۶/۹۳/۷۷۴۰- ۹۲/۶/۱۰ مصوب ۱۳۹۳ شورای‌عالی اداری و توجهاً به عمومات قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲ به منظور سهولت و دسترسی سریع عموم مردم به خدمات غیر حضوری قابل ارائه در دفاتر اسناد رسمی، شیوه‌نامه خدمات غیر حضوری دفاتر اسناد رسمی به شرح زیر ابلاغ می‌شود:

بخش اول: درخواست غیرحضوری تنظیم اسناد رسمی و سایر خدمات ثبتی

ماده ۱- با راه‌اندازی سامانه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی در (سکوی کاتب) کلیه درخواست‌های تنظیم اسناد رسمی و خدمات ثبتی به دفترخانه از سامانه سکوی مزبور پذیرش خواهد شد.

ماده ۲ - سردفتر مکلف است به محض دریافت درخواست نسبت به بررسی پذیرش یا عدم پذیرش درخواست غیرحضوری تنظیم سند یا سایر خدمات ثبتی اقدام نماید.

تبصره ۱- در صورت عدم پذیرش درخواست سردفتر مکلف است در اجرای ماده ۲۰ قانون دفاتر اسناد رسمی با ذکر علت مراتب را زیر درخواست مربوطه درج نماید. در این صورت متقاضی امکان ویرایش درخواست را خواهد داشت.

تبصره ۲ - در صورت نقص مدارک یا نیاز به اطلاعات و مدارک تکمیلی سردفتر مکلف است اطلاع‌رسانی لازم موارد نقص را به‌صورت جامع زیر درخواست مربوطه به متقاضی اعلام نماید. متقاضی باید از طریق سکوی کاتب نسبت به تکمیل مدارک و رفع نقص اقدام کند.

تبصره ۲ - چنانچه پس از پذیرش درخواست تنظیم سند و انجام سایر خدمات لبنی امکان‌پذیر نباشد سردفتر باید علت را مطابق تبصره ۱ زیر درخواست درج و اعلام کند.

بخش دوم: تنظیم غیر حضوری اسنادرسمی و سایر خدمات ثبتی

ماده ۳ - ثبت کلیه اسناد و خدمات ثبتی قابل ارائه با احراز هویت الکترونیک و استفاده از امضای دیجیتال و بدون مراجعه حضوری، متقاضی در دفتر اسناد رسمی امکان‌پذیر است.

تبصره - استاد و خدمات ثبتی قابل ارائه با اعلام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و درج از طریق سکوی کاتب تعیین می‌شود.

ماده ۴ - سردفتر به محض احراز هویت الکترونیک از طریق سکوی کاتب و امضای دیجیتال توسط متقاضی یا اصحاب سند نسبت به تأیید نهایی اقدام می‌نماید.

تبصره ۱ - توجهاً به اطلاق و عموم واژه «امضا» در عبارت «امضای شخص یا اشخاص» مندرج در تبصره ۱ ماده ۷ قانون جامع حدنگار مصوب ۱۳۹۳ به امضای فیزیکی و نیز دیجیتال تأیید نسخه پیش‌نویس باید توسط اصحاب سند از طریق سکوی الکترونیک خدمات ثبتی کاتب انجام و ملاک عمل برای اخذ شناسه یکتا توسط سردفتر است.

تبصره ۲- اطلاعات مربوط به تأیید الکترونیک متقاضی اصحاب سند در نسخ پشتیبان و نهایی سند درج می‌شود.

ماده ۵- پرداخت کلیه هزینه‌های متعلقه توسط متقاضی، از طریق سکوی الکترونیک خدمات ثبتی (کاتب) به صورت الکترونیک انجام می‌پذیرد.

ماده ۶ - متقاضی ارائه خدمات غیر حضوری بعد از پذیرش درخواست نیز در هر مقطعی می‌تواند ادامه فرآیند را به صورت حضوری در همان دفترخانه پیگیری و انجام دهد در این صورت هزینه‌های وصولی بابت ارائه خدمات غیر حضوری مسترد نخواهد شد.

ماده ۷ - فرآیند اطلاع‌رسانی خدمات موضوع این شیوه‌نامه از طریق سکوی کاتب انجام می‌پذیرد.

ماده ۸ - نظارت بر اجرای صحیح این شیوه‌نامه بر عهده معاونت امور اسناد معاونت توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی دفتر مدیریت عملکرد و بازرسی و کانون سردفتران و دفتریاران است.

کد خبر 6097597 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • اشاره باشگاه بارسلونا به دیدار سال 2009 با چلسی؛ 15 سال پیش اینیستا ثابت کرد غیر واقعی است! / فیلم
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد